Blog
image

TERTARIK DENGAN SERVIS OPTOM EYECARE

Kebetulan mak dengan adik FD tengah mencari kedai cermin mata untuk buat cermin mata baru. Mak punya cermin mata jadi senget benget, adik pulak mata jadi makin rabun. Pastu terbaca lah pulak pengalaman kawan blogger kita buat cermin mata kat OPTOM Eyecare. Nampak menarik sebabkan servis dan perkhidmatan mereka pada pelanggan.

image

Tempah Cermin Mata Custom Made Mengikut Bentuk Muka (Be Spoke) di kedai Cermin Mata OPTOM Eyecare Bangi Dengan Harga Berpatutan

Katalah pertama kali korang pergi kedai cermin mata sebab baru tahu yang korang ni rabun dan perlu pakai cermin mata. Apa yang membuatkan korang terus pergi kedai tu dan tak pergi survey dah kedai lain? Adakah sebab dekat dengan rumah korang, kedai cermin mata tu dari luarnya nampak cantik, korang nampak banner ada promosi atau rekemen dari kawan-kawan yang pernah pergi ke optometri tersebut? Kalau Marina lah kan, Marina pergi kedai yang ada banner kat luar tu, harga cermin mata yang ditawarkan murah atau kedai cermin matanya, kawan-kawan Marina rekemen.

image

OPTOM EYECARE PAKAR OPTOMETRIS DAN CERMIN MATA

Duk usha usha pasal spek mata Dini baca pengalaman beberapa orang rakan blogger ke Optom Eyecare. Teruja Dini tengok bilik rawatan yang mereka kongsikan di sana. Wahhh! Canggih betul nampaknada mesin-mesin khas untuk check kesihatan mata. Pastu dni buka website Optom Eyecare. Haaa tu dia... Patutlah canggih. Sebab kedai spek ni sebenarnya klinik kesihatan mata khusus untuk health screening dan theraphy untuk vision. Terbaiklah!